combine_images_980.jpg

Анкетирање наставника и студената свих студијских програма у циљу усклађивања практичне наставе са европским универзитетима (en)

Print

 

erasmusУ оквиру планираних активности за потребе пројекта „Унапређење образовања здравствених професионалаца заснованог на практичном искуству у реалном радном окружењу у Србији”, (Reinforcement of the Framework for Experiential Education in Healthcare in Serbia – ReFEEHS), који се реализује у оквиру програма ERASMUS+ Изградња капацитета у високом образовању, током периода 01-29. фебруара 2016. реализоваће се истраживање о ставовима студената, колега из праксе и наставника универзитета у вези са образовањем у реалном радном окружењу, интерпрофесионалном образовању и развоју наставничких компетенција.


Појам "образовање засновано на искуству у реалном радном окружењу” односи се на директан рад са пацијентима у току студија кроз студентску стручну праксу, клиничке вежбе и/или клинички стаж.

 

Истраживање ће бити реализовано на четири универзитета (Универзитет у Београду, Крагујевцу, Нишу и Новом Саду) у оквиру факултета медицинских наука и обухватиће следеће здравствене професионалце: лекаре, фармацеуте, стоматологе и дипломиране медицинске сестре.

У истраживању можете учествовати путем попуњавања упитника (које је potpuno dobrovoljno i anonimno) којима можете приступити преко следећих линкова:


УПИТНИК ЗА НАСТАВНИКЕ И САРАДНИКЕ: https://goo.gl/IvoSmu
УПИТНИК ЗА СТУДЕНТЕ IV, V и VI ГОДИНЕ: https://goo.gl/92A2OW

 Ваши одговори биће веома драгоцена подршка унапређењу образовања здравствених радника.


INFO ABOUT THE FACULTY OF MEDICINE

ADDRESS:
Blvd. Dr Zorana Djindjica 81
18000 Nis
Republic of Serbia
FAX: +381-18-42-38-770
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tax ID number: 100664516
VAT ID number: 131586859
Company registration number: 7215282
Bank: Ministry of Finance Treasury Administration, Niš Division
Giro transfer number for clients: 840-1681666-03
Business activity code