combine_images_980.jpg

ЦНИРС

Штампа


Znak CNIRSЦентар за научноистраживачки рад студената (ЦНИРС) Медицинског факултета у Нишу већ дуги низ година постоји као секција Студентског парламента. ЦНИРС представља волонтерску организацију едукативног карактера, која окупља студенте свих студијских програма са основним циљем да им помогне у савладавању првих корака у изради научно-истраживачког рада. Центар има традицију, па многи наши професори, данас истакнута имена у српској, али и у светској биомедицинској науци, везују своје почетке управо за ЦНИРС.


ЦНИРС сваке године врши припрему за Конгрес студената биомедицинских наука Србије, организује Мини конгреса на нашем факултету који заправо представља “генералну пробу“ за Национални конгрес. На претходним конгресима студенти Медицинског факултета у Нишу су постизали јако запажене резултате, о чему сведочи велики број награђених радова из различитих области.


Поред домаћих студентских конгреса, ЦНИРС студентима помаже да се у најбољем светлу представе и на престижним интернационалним конгресима, али и да објаве своје радове, како у домаћим, тако и у иностраним часописима. Студенти својим научно - истраживачким радом и својим личним успесима на најбољи начин презентују свој факултет - Медицински факултет у Нишу.


ЦНИРС је покренуо издавање стручно-научног часописа студената Медицинског факултета, Студентски медицински гласник. Основна идеја и циљ часописа је да омогући публиковање научно истраживачких радова студената медицинских наука, да подстакне и заинтересује студенте за истраживачки рад као и да их информише о најновијим достигнућима из области медицинских наука. Овим позивамо све заинтересоване студенте нашег Факултета, али и студенте сродних Факултета других Универзитета у земљи и иностранству да пошаљу своје радове на Конкурс за објављивање који ће бити отворен током целе године (е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ).


Сва обавештења ЦНИРС-а, као и датуми и рокови за пријаве за конгресе могу се наћи на огласној табли испред Студентског парламента, могу се добити у просторијама Студентског парламента или на сајту факултета.

За додатне информације и конкретна питања користити е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПОДАЦИ О МЕДИЦИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

AДРЕСА:
Булевар др Зорана Ђинђића 81
18000 Ниш
Република Србија
ФАКС: +381-18-42-38-770
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Порески идентификациони број (ПИБ): 100664516
Обвезник ПДВ-а (број из регистра): 131586859
Матични број: 7215282
Назив банке: УT-Ниш (Управа за трезор)
Жиро рачун за клијенте: 840-1681666-03
Шифра делатности: 85.42