combine_images_980.jpg

Млади амбасадори

Штампа

 

Mladi AmbasadoriУдружење „Млади амбасадори“ је омладинска организација која је основана у циљу јачања капацитета младих у Нишу кроз акције усмерене на међусекторску сарадњу као и на лично усавршавање сваког појединца са идејом даљег доприноса развоју локалне заједнице.

Удружење је почело са радом у фебруару 2014. године са избором прве генерације Амбасадора културе чија су задужења да промовишу културна манифестације у граду код својих вршњака на недељном нивоу. Они су током свог мандата преносили информације о културним дешавњима на 45000 младих људи у свим основним, средњим школама и факултетима у Нишу. Амбасадори своје задатке обављају подржани од стране свих образовних и културних институција у Нишу.

Амбасадорима је омогућена константна едукација из различитих области попут: јавног наступа, организације догађаја, пословне комуникације, маркетинга и писања пројекта, као и бесплатна посета свим културним установама у граду, како би се упознали са њиховим радом и на што квалитетнији начин презентовали културни садржај и преносили поруку својим вршњачким групама.

Прва генерација Амбасадора културе је била пилот пројекат са краћим мандатом али свака наредна генерација има мандат од годину дана а након истека мандата сви амбасадори постају ментори својим наследницима како би им преносили знање и искуство.

Од октобра 2014. Удружење је поред Амбасадора културе изабрало и прве генерације Амбасадора спорта и Амбасадора предузетништва.

 

 АМБАСАДОРИ КУЛТУРЕ

 АМБАСАДОРИ СПОРТА

 АМБАСАДОРИ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

 

ПОДАЦИ О МЕДИЦИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

AДРЕСА:
Булевар др Зорана Ђинђића 81
18000 Ниш
Република Србија
ФАКС: +381-18-42-38-770
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Порески идентификациони број (ПИБ): 100664516
Обвезник ПДВ-а (број из регистра): 131586859
Матични број: 7215282
Назив банке: УT-Ниш (Управа за трезор)
Жиро рачун за клијенте: 840-1681666-03
Шифра делатности: 85.42