combine_images_980.jpg

Анкета за студенте докторских студија

 

Центар за унапређење квалитета Медицинског факултета ове године први пут организује вредновање квалитета наставе од стране студената академских докторских студија путем on-line анкетирања. Студенти ће у периоду од 28.05. – 12.06.2013. вредновати квалитет наставе на свим обавезним и изборним предметима АДС, које су одлушали и положили.

Предност оваквог начина вредновања је у томе што можете присупити упитнику у своје слободно време и то обавити у више наврата, што значи да то неће реметити ваше свакодневне активности.

Анкети можете приступити пратећи следећи линк.

Вредновање квалитета наставе је академска обавеза и право сваког студента, наставника и сарадника, а активности у области унапређења квалитета наставе на Факултету су задатак и императив сваког учесника у наставном процесу на Факултету. Зато вас молимо да крајње одговорно и савесно приступите вредновању и на тај начин допринесете подизању нивоа квалитета теоријске и практичне наставе на свим предметима студијских програма које похађате.

Активности Центра за унапређење квалитета у тесној сарадњи са студентима, базиране на резултатима досадашњих вредновања, су већ показале резултате. У следећем периоду планиране су још опсежније активности ради побољшања квалитета наставе у чему ће нам ваше оцене, сугестије и коментари бити од изузетног значаја. Очекујемо да ћете ову обавезу прихватити озбиљно и одговорно, свесни да представљате озбиљне партнере у процесу унапређења квалитета наставе на свом Факултету.

Захваљујемо се на сарадњи,

28.05.2013.

Центар за унапређење квалитета

Медицинског факултета Универзитета у Нишу

Препоручујемо

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ
Uni Nis2
ФОРУМ Универзитета у Нишу
forum uni
Бесплатни сервис за приступ интернету
eduroam logo
 
ReFEEHS logo

ПОДАЦИ О МЕДИЦИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

AДРЕСА:
Булевар др Зорана Ђинђића 81
18000 Ниш
Република Србија
ФАКС: +381-18-42-38-770
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Порески идентификациони број (ПИБ): 100664516
Обвезник ПДВ-а (број из регистра): 131586859
Матични број: 7215282
Назив банке: УT-Ниш (Управа за трезор)
Жиро рачун за клијенте: 840-1681666-03
Шифра делатности: 85.42